Kedves Klienseim, leendő Klienseim, 

2020. május 07-től személyes rendelésem meghatározott feltételek mellett újraindul.

 

Fontos tudnivalók a személyes rendelés igénybevételéről:

  • Csak előzetes telefonos bejelentkezéssel tudom fogadni a rendelőmben.

  • Lázas, elesett, felső-alsó légúti fertőzésre gyanús beteget nem fogadok. Akinek a közvetlen családjában 4 héten belül Covid-19 pozitív beteg volt vagy jelenleg van, őt szintén nem tudom fogadni.

  • Ha az elmúlt két hétben külföldön járt, nem tudom fogadni.

  • Fogadni abban az esetben tudom, ha szájmaszkot visel (amivel az orrát és száját takarja) az ott tartózkodás ideje alatt és belépéskor meleg vízzel, szappanos és kézfertőtlenítős kézmosást végez.

  • Klienseim számára a kézmosáshoz, kézfertőtlenítéshez a feltételek adottak és természetesen szájmaszkot is tudok biztosítani.

  • Egyedül jöjjön, kísérő nélkül!

Köszönöm az együttműködését! Vigyázzunk Egymásra!

Szeretettel várom!

 

Természetesen ONLINE formában, változatlan feltételekkel továbbra is rendelek.

Az ONLINE konzultáció, mely Skype/Messenger video hívás rendszerében folytatott, személyes jelenléttel járó, terápiás helyzetben zajló tanácsadás. Mely folyamatos kapcsolattartásban, személyes konzultációs helyzettel megegyező, keretrendszerrel történik.

 

 

 

Időpont kérés: 

 

Személyes konzultációra/kezelésre vagy online konzultációra

Előzetes bejelentkezés mindenkor szükséges, amit megtehet mobiltelefonon, jelen oldalon az ,,Időpont kérés” kitöltésével, e-mailben és a konzultációt/kezelést követően személyesen is.                                          

 (+36) 70 216 66 88
 
peterfyerzsebet@gmail.com
 
Konzultáció/kezelés díja: 16000,-Ft / 60 perc
 
Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 16000,-Ft
 
További alkalmak díja: 60 perc utáni idő az óradíjhoz mérten, időarányosan fizetendő.
 
 
Telefonon kereshet hétfőtől-péntekig 8.30 és 20.00 óra között. Konzultáció/kezelés közben telefonon nem minden esetben vagyok elérhető, ezért kérem szíveskedjen később hívni, vagy küldjön SMS-t és, amint lehetőségem engedi visszahívom.
 
Ha e-mailben szeretne időpontot kérni, akkor szíveskedjen jelezni, hogy mely napok és időszakok a legmegfelelőbbek önnek! Az e-mailekre általában 1-2 napon belül válaszolok. Ha nem kap választ, akkor valami oknál fogva nem kaptam meg az e-mailt. Ilyen esetben legyen kedves, küldje el még egyszer levelét!
 

Fontos információ:       

Az időpont lefoglalásával vállalja: azt, hogy amennyiben nem tud eljönni illetve nem veszi igénybe a befoglalt időpontot(személyes, online), akkor legkésőbb, előző nap jelzi felém telefonon, vagy SMS-ben az időpont lemondást. Ebben az esetben a lefoglalt időpontja díjmentesen lemondható. 
Amennyiben a lefoglalt időpontra nem érkezik meg illetve nem veszi igénybe, vagy aznap mondja le, a következő alkalommal a lemondott időszak óradíjának 50%-át is ki kell fizetnie az aktuális díjon felül.
 
A fentiek tudatában mindenkor felelősséggel foglaljon időpontot, és csak akkor jelentkezzen be, ha tudja vállalni a pontos érkezést és a lefoglalt időponton megjelenik illetve igénybe veszi.
Köszönöm.
 
 
 

Konzultációs lehetőség ONLINE, video hívások segítségével:

 
A Skype/Messenger video hívás rendszerében folytatott személyes jelenléttel járó terápiás helyzetben zajló tanácsadás. Folyamatos kapcsolattartás a személyes terápiás helyzettel megegyező keretrendszerrel.
 
Ajánlom vidékieknek, külföldön élőknek, vagy ha valamiért nem tud személyesen eljönni, az online konzultáció lehetőségét.
 
Online konzultáció díja:
 
Konzultáció díja: 16000,-Ft / 60 perc
 
Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 16.000,-Ft.
 
További alkalmak díja: 60 perc utáni idő az óradíjhoz mérten, időarányosan fizetendő.
 
Online konzultáció díját az időpont foglalást követően és az adott konzultációt  megelőzően, banki utalással tudja felém rendezni.

 

Időpont kérés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.