Kedves Klienseim, leendő Klienseim, a fokozott vírusfertőzés megelőzése és további egészségünk megőrzése érdekében ONLINE konzultációt tudok ajánlani, mely Skype/Messenger/Whatsapp video hívás rendszerében folytatott, személyes jelenléttel járó, terápiás helyzetben zajló tanácsadás. Mely folymatos kapcsolattartásban, személyes konzultációs helyzettel megegyező, keretrendszerrel történik.

 

Időpont kérés: 

 

Személyes konzultációra/kezelésre vagy online konzultációra

Előzetes bejelentkezés mindenkor szükséges, amit megtehet mobiltelefonon, jelen oldalon az ,,Időpont kérés” kitöltésével, e-mailben és a konzultációt/kezelést követően személyesen is.                                          

 (+36) 70 216 66 88
 
peterfyerzsebet@gmail.com
 
Konzultáció/kezelés díja: 16000,-Ft / 60 perc
 
Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 16000,-Ft
 
További alkalmak díja: 60 perc utáni idő az óradíjhoz mérten, időarányosan fizetendő.
 
 
Telefonon kereshet hétfőtől-péntekig 8.30 és 20.00 óra között. Konzultáció/kezelés közben telefonon nem minden esetben vagyok elérhető, ezért kérem szíveskedjen később hívni, vagy küldjön SMS-t és, amint lehetőségem engedi visszahívom.
 
Ha e-mailben szeretne időpontot kérni, akkor szíveskedjen jelezni, hogy mely napok és időszakok a legmegfelelőbbek önnek! Az e-mailekre általában 1-2 napon belül válaszolok. Ha nem kap választ, akkor valami oknál fogva nem kaptam meg az e-mailt. Ilyen esetben legyen kedves, küldje el még egyszer levelét!
 

Fontos információ:       

Az időpont lefoglalásával vállalja: azt, hogy amennyiben nem tud eljönni illetve nem veszi igénybe a befoglalt időpontot(személyes, online), akkor legkésőbb, előzőnap jelzi felém telefonon, vagy SMS-ben az időpont lemondást. Ebben az esetben a lefoglalt időpontja díjmentesen lemondható. 
Amennyiben a lefoglalt időpontra nem érkezik meg illetve nem veszi igénybe, vagy aznap mondja le, a következő alkalommal a lemondott időszak óradíjának 50%-át is ki kell fizetnie az aktuális díjon felül.
 
A fentiek tudatában mindenkor felelősséggel foglaljon időpontot, és csak akkor jelentkezzen be, ha tudja vállalni a pontos érkezést és a lefoglalt időponton megjelenik illetve igénybe veszi.
Köszönöm.
 
 
 

Konzultációs lehetőség ONLINE, video hívások segítségével:

 
A Skype/Messenger/Whatsapp video hívás rendszerében folytatott személyes jelenléttel járó terápiás helyzetben zajló tanácsadás. Folymatos kapcsolattartás a személyes terápiás helyzettel megegyező keretrendszerrel.
 
Ajánlom vidékieknek, külföldön élőknek, vagy ha valamiért nem tud személyesen eljönni, az online konzultáció lehetőségét.
 
Online konzultáció díja:
 
Konzultáció díja: 16000,-Ft / 60 perc
 
Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 16.000,-Ft.
 
További alkalmak díja: 60 perc utáni idő az óradíjhoz mérten, időarányosan fizetendő.
 
Online konzultáció díját az időpont foglalást követően és az adott konzultációt  megelőzően, banki utalással tudja felém rendezni.

 

Időpont kérés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.