Kedves Klienseim, leendő Klienseim, a személyes találkozással járó rendelésem, az alábbi feltételek mellett elérhető:

  • Csak előzetes bejelentkezéssel tudom fogadni a rendelőmben.

  • Lázas, elesett, felső-alsó légúti fertőzésre gyanús beteget nem fogadok. Akinek a közvetlen családjában 2 héten belül Covid-19 pozitív beteg volt vagy jelenleg van, őt szintén nem tudom fogadni.

  • Fogadni abban az esetben tudom, ha szájmaszkot visel (amivel az orrát és száját takarja) az ott tartózkodás ideje alatt és belépéskor meleg vízzel, szappanos és kézfertőtlenítős kézmosást végez.

  • Klienseim számára a kézmosáshoz, kézfertőtlenítéshez a feltételek adottak és természetesen szájmaszkot is tudok biztosítani.

  • Egyedül jöjjön, kísérő nélkül!

Köszönöm az együttműködését! Várom bizalommal!

Időpont kérés:

Személyes konzultációra/kezelésre(rendelőmben történő találkozással) vagy ONLINE konzultációra

Előzetes bejelentkezés mindenkor szükséges, amit megtehet telefonon, Messenger üzenetben, jelen oldalon az ,,Időpont kérés” kitöltésével e-mailben,  és a konzultációt/kezelést követően személyesen is.  

Telefonon általában elérhető vagyok hétfőtől-péntekig 9.00 és 20.00 óra között. Ha a hívását épp nem tudom fogadni, később visszahívom. Köszönöm a türelmét!

Ha e-mailben, Messenger üzenetben szeretne időpontot kérni, akkor szíveskedjen jelezni, hogy mely napok és időszakok a legmegfelelőbbek önnek! Az e-mailekre általában 1-2 napon belül válaszolok. Ha nem kap választ, akkor valami oknál fogva nem kaptam meg az e-mailt. Ilyen esetben legyen kedves, küldje el még egyszer levelét!
 
                                    
 +36 70 216 6688
 

peterfyerzsebet@gmail.com

Árak:

Konzultáció/kezelés díja (rendelőmben történő, személyes találkozással):

18 000,-Ft / 60 perc
 
Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 18 000,-Ft.

Ezt követő, további alkalmak időtartama 60 perc, melynek díja: 18 000,-Ft. 

További alkalmak időtartama előre egyeztetetve, esetenként változhat, a díja az alap óradíjhoz mérten mindenkor időarányosan fizetendő.

Online (Messenger/Skype) konzultáció díja:

16 000,-Ft / 60 perc

Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 16 000,-Ft.

Ezt követő, további alkalmak időtartama 60 perc, melynek díja: 16 000,-Ft. 

További alkalmak időtartama előre egyeztetetve, esetenként változhat, a díja az alap óradíjhoz mérten mindenkor időarányosan fizetendő.

 
Online konzultáció díját az időpont foglalást követően és az adott konzultációt megelőzően, számla kiállítása után, banki utalással tudja felém rendezni.
 

* Fontos információ:       

Az időpont lefoglalásával a Kliens mindenkor vállalja, hogy amennyiben nem tud eljönni, illetve nem veszi igénybe a konzultációt (személyes/online), azt legkésőbb 24 órával a foglalt időpontja előtt jelezi felém telefonon vagy SMS-ben. Ebben az esetben a lefoglalt időpontja díjmentesen lemondható. 

Amennyiben a lefoglalt időpontra nem érkezik meg, (nem veszi igénybe), vagy aznap mondja le, a lemondott időszak óradíjának 50%-a fizetendő.  A 15 percet meghaladó, előzetesen nem jelzett késés, értesítés nélküli meg nem jelenésnek minősül, ekkor a kezelést nem kell elvégezni és az 50 % díj fizetendő.

A fentiek tudatában mindenkor felelősséggel foglaljon időpontot, és csak akkor jelentkezzen be, ha tudja vállalni a pontos érkezést és a lefoglalt időpontra megérkezik!

 

 

 

 

Időpont kérés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.