Kedves Klienseim, leendő Klienseim, 

a személyes találkozással járó rendelésem, az alábbi feltételek mellett továbbra is elérhető:

 

  • Csak előzetes telefonos bejelentkezéssel tudom fogadni a rendelőmben.

  • Lázas, elesett, felső-alsó légúti fertőzésre gyanús beteget nem fogadok. Akinek a közvetlen családjában 4 héten belül Covid-19 pozitív beteg volt vagy jelenleg van, őt szintén nem tudom fogadni.

  • Ha az elmúlt két hétben külföldön járt, nem tudom fogadni.

  • Fogadni abban az esetben tudom, ha szájmaszkot visel (amivel az orrát és száját takarja) az ott tartózkodás ideje alatt és belépéskor meleg vízzel, szappanos és kézfertőtlenítős kézmosást végez.

  • Klienseim számára a kézmosáshoz, kézfertőtlenítéshez a feltételek adottak és természetesen szájmaszkot is tudok biztosítani.

  • Egyedül jöjjön, kísérő nélkül!

Köszönöm az együttműködését! 

Szeretettel várom!

 

ONLINE formában, változatlan feltételekkel továbbra is rendelek.

Az ONLINE konzultáció, mely Skype/Messenger video hívás rendszerében folytatott, személyes jelenléttel járó, terápiás helyzetben zajló tanácsadás. Mely folyamatos kapcsolattartásban, személyes konzultációs helyzettel megegyező, keretrendszerrel történik.

 

 

 

Időpont kérés: 

Személyes konzultációra/kezelésre(rendelőben történő találkozással) vagy ONLINE konzultációra

Előzetes bejelentkezés mindenkor szükséges, amit megtehet mobiltelefonon, jelen oldalon az ,,Időpont kérés” kitöltésével, e-mailben és a konzultációt/kezelést követően személyesen is.  

Telefonon kereshet hétfőtől-péntekig 9.00 és 20.00 óra között. Konzultáció/kezelés közben telefonon nem minden esetben vagyok elérhető, ezért kérem szíveskedjen később hívni, vagy küldjön SMS-t és, amint lehetőségem engedi visszahívom.

Ha e-mailben szeretne időpontot kérni, akkor szíveskedjen jelezni, hogy mely napok és időszakok a legmegfelelőbbek önnek! Az e-mailekre általában 1-2 napon belül válaszolok. Ha nem kap választ, akkor valami oknál fogva nem kaptam meg az e-mailt. Ilyen esetben legyen kedves, küldje el még egyszer levelét!
 
                                    
 (+36) 70 216 66 88
 

peterfyerzsebet@gmail.com

 

Árak:

 
Konzultáció/kezelés(rendelőben történő, személyes találkozásssal) díja:
 
18 000,-Ft / 60 perc
 
Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 18 000,-Ft
 
További alkalmak időtartama általában 60 perc(mely időszak, megbeszélés szerint, esetenként változhat) díja az alap óradíjhoz mérten(18 000,-Ft), időarányosan fizetendő.

 

 

Online konzultáció díja:

16 000,-Ft / 60 perc

Első alkalom időben kb. 90 perc, melynek díja: 16 000,-Ft
 
60 perc utáni idő az óradíjhoz mérten, időarányosan fizetendő.
 
Online konzultáció díját az időpont foglalást követően és az adott konzultációt  megelőzően, számla kiállítása után, banki utalással tudja felém rendezni.
 
 

* Fontos információ:       

 

Az időpont lefoglalásával a kliens mindenkor vállalja, hogy amennyiben nem tud eljönni, illetve nem veszi igénybe a konzultációt(személyes/online), azt legkésőbb 24 órával a foglalt időpontja előtt jelezi felém telefonon, vagy SMS-ben. Ebben az esetben a lefoglalt időpontja díjmentesen lemondható.

Amennyiben a lefoglalt időpontra nem érkezik meg, illetve nem veszi igénybe, vagy aznap mondja le, a következő alkalommal a lemondott időszak óradíjának 50%-át is ki kell fizetnie az aktuális díjon felül.  A fentiek tudatában mindenkor felelősséggel foglaljon időpontot, és csak akkor jelentkezzen be, ha tudja vállalni a pontos érkezést és a lefoglalt időponton megjelenik, foglalt időpontját igénybe veszi! 

 

 

 

 

Időpont kérés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.