„Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, mellyel a tudatalatti blokkokat, előző életes és jelen életbeli energiákat lehet átalakítani Felső Énünk segítségével.”

A Spirituális Választerápia (SVT) egy, különlegesen hatékony, egyedi  lehetőség, az összes kihívásunk,  lelki és testi problémáink megszüntetésében.
Az SVT nagymértékben segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk. 

 

Az SVT a tudatalatti elme és lélekkrónika (Akasha) vizsgálatának rendszere, melynek célja, hogy gyorsan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, negatív, korlátozó elképzeléseket (melyeket igen magas arányban előző életekből is hozhatunk) – majd pozitív elképzelésekkel helyettesítsük azokat.

 

Az SVT-vel történő átalakítás során egy ingát, egy speciális táblázat rendszert és egy egyedi kérdéssorozatot alkalmazunk.
Ezek segítségével az életünket gátló negatív programokat beazonosítjuk, majd tisztítjuk Felső Én (a tudatfelettes) részvételével. 
Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha-feljegyzésből és a tudatalattiból átalakítja.

 Az Akasha-feljegyzésben szerepelnek a lélek által egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl - előző-jelen-eljövendő életek - átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

Kizárólag az SVT módszerének alkalmazása és az ezzel történő átalakítás, önmagában általában nem elég az életminőség javításához.

 

Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életben meglévő blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen a jelenben.

A Spirituális Választerápia nem tudja (és nem is célja), befolyásolni a szabad akaratot és a tudatos döntéseinket a jelenben.
Fontos, hogy végleges tartós eredmény csak akkor érhető el, ha tudatosan mindent megtesz az egyén a tiszta szándékú változás érdekében, amihez a Spirituális Választerápia megteremti a lehetőséget számára.

A módszer nem alkalmazható jóslásra, egyéb ahhoz hasonló dolgokra.